مجری شبکه وهابی وصال در اظهاراتی که در راستای سیاست های شبکه های وهابی مبنی بر محبت به اهل بیت پیامبر اکرم(ص) برای فریب اذهان عمومی مسلمانان صورت می گیرد گفت: «ما همه پیروان حضرت علی (ع) هستیم، نه ما بلکه همه پیرو ایشان هستند.»
وی در ادامه افزود : «هرکس پیرو علی(ع) نباشد مسلمان نیست.»
گفتنی است فرقه ضاله وهابیت که از سوی جامعه و علمای اهل تسنن نیز مطرود می باشد برای جلب اذهان مسلمانان دست به هر اقدامی می زند تا در میان مسلمانان مقبولیت پیدا کنند.
این فرقه این بار با رویکردی کاملا متفاوت با گذشته، از در دوستی با شیعیان در آمده و خود را محّب اهل بیت (ع) معرفی می کند تا خود را در جمع مسلمانان وارد کرده و اذهان شیعیان را به خود جلب نماید.
این در حالی است که علمای وهابی با صدور فتوای حلال بودن خون شیعیان، باعث کشته شدن هزاران شیعه در سراسر دنیا بخصوص پاکستان و عراق شده به گونه ای که شیعیان جهان و حتی اهل تسنن از وهابیون تبری جسته و آنها را غیر مسلمان می دانند.
با این حال این فرقه ضاله که با مقاومت مسلمانان جهان مواجه شده است با ترفند هایی چون ابراز محبت به اهل بیت (علیهم السلام) و ادعای وحدت بین مسلمین سعی دارد که توجه مسلمانان را به خود جلب کند.




ارسال توسط سجاد

ملازاده، کارشناس وهابی شبکه وصال فارسی در ادامه توهین های خود مدعی شد: «امامت بزرگترین و خونریز ترین توطئه بر علیه اسلام بوده و است.»
وی در ادامه توهین های خود نسبت به ائمه(ع) و شیعیان مدعی شد: «فریبکاران مدعی تشیع به روایات متعددی اشاره می کنند و ادعا می کنند که پیامبر(ص) فرموده دین را از ائمه بگیرید در صورتی که پیامبر نامی از ائمه ذکر نکرده پس چگونه دین را ائمه بگیریم.»
ادعاهای این کارشناس وهابی در حالی است که در روایات فراوانی از منابع اهل سنت و بیشتر از آن در منابع شیعه آمده است که خلفا و جانشینان پیامبر(ص) دوازده نفرند، در برخی از آنها، اسامی دوازده نفر آمده که همان دوازده امام شیعه هستند و روایات مطلقه که فقط گفته دوازده نفر جانشین پیامبر(ص) هستند نیز جز بر مذهب شیعه دوازده امامی قابل توجیه نیست، همچنان که برخی دانشمندان منصف اهل سنت به این مسئله اعتراف کرده اند.
بسیاری بر این باورند که انتخاب امامان دوازده گانه با نام و نشان به امر الهی توسط پیامبراکرم(ص) اختصاص به منابع شیعه دارد و فقط در مدارک آنها این مطلب آمده و در منابع و روایات اهل سنت به این دو تصریح نشده است در حالی که این پندار ناصحیح است و در منابع و روایات اهل سنت نیز به این مسئله اشاره و گاه تصریح شده است که به نمونه هایی اشاره می شود:
الف. روایاتی که امامان را دوازده نفر معرفی می کند:
۱٫در صحیح مسلم که یکی از منابع معتبر اهل سنت است از جابربن سمره نقل شده که پیامبراکرم(ص) فرمودند: «لایزال هذا الامر عزیزا الی اثنا عشر خلیفه … کلهم من قریش، پیوسته امر امامت عزیز خواهد بود با وجود دوازه خلیفه … که همگی آنان از قریش هستند.»(۱)
۲٫شعبی از مسروق نقل کرده که ما نزد عبدالله بن مسعود نشسته بودیم، در حالی که او برای ما قرآن می خواند. مردی به او گفت: «آیا از رسول خدا(ص) پرسیدید که چند نفر بر این امت خلافت خواهند کرد؟ عبدالله در جواب گفت: بلی پرسیدیم. فقال اثنا عشر بعدد نقباء بنی اسرائیل، پس فرمود: دوازده نفر به تعداد پیشوایان بنی اسرائیل.»(۲)
۳٫در صحیح بخاری، یکی دیگر از منابع معتبر اهل سنت نیز آمده که پیامبراکرم(ع) فرمود: «یکون بعدی اثنا عشر امیرا … کلهم من قریش؛ بعد از من(برای امت) دوازده امیر خواهد بود … که همگی آنها از قریش هستند.» (۳)
ب. روایاتی که به اسم ائمه تصریح دارند:
علاوه بر منابع بی شمار شیعه، در مدارک اهل سنت نیز(با همه تحریف هایی که انجام شده) روایاتی داریم که در آنها به نام مبارک ائمه(ع) تصریح شده است که به دو مورد اشاره می شود:
۱٫جوینی نقل کرده که نعثل یهودی به پیامبر عرض کرد: «از وصی خود به ما خبر بده؛ چرا که برای تمامی پیامبران وصی و جانشین بوده است و نبی ما یوشع بن نون را وصی خود قرار داد.
پیامبراکرم(ص) در جواب فرمودند: «همانا وصی و خلیفه بعد از من علی بن ابی طالب(ع) است و بعد از او دو فرزندش حسن و حسین(ع) و بعد از آن دو نه امام دیگر از صلب حسین(ع) هستند.»
نعثل می گوید: ای محمد(ص) نام آن نه را برایم بگو! پیامبر هم نام یکایک آنها را بیان کرد.( ۴)
۲٫خوارزمی از سلمان نقل می کند که: «به حضور پیامبر(ص) شرفیاب شدیم که حسین در آغوش او بود. چشمان او را بوسید و فرمود: انک سید ابو ساده، انک امام بن امام انک حجه ابن حجه ابو حجج تسعه من صلبک تاسعهم قائمهم؛ به درستی تو سید و پدر سادات هستی، تو خود امام و فرزند امام هستی، تو خود حجت و فرزند حجت(خدایی) و پدر نه حجت از نسل خود هستی که نهمین آنها قائم آنهاست.»(۵)
[۱]- صحیح مسلم، داراحیاء التراث العربی، ج۳، ص۱۴۵۳٫
[۲]- مسند،‌ احمد، مؤسسه الرساله، ج۶، ص۳۲۱، ر.ک مجمع الزوائد، هیثمی، درالکتاب العربی بیروت، ج۵، ص۱۹۰؛ مسند ابویطی موصلی، دارالمأعون، بیروت، ج۸، ص۴۴۴٫
[۳]- صحیح بخاری، داراحیاء التراث العربی، ج۹، ص۱۰۱٫
[۴]- فرائد المسطین، جوینی، بیروت، مؤسسه المحمودی، ج۲، ص۱۳۴٫
[۵]- مقتل الحسین(ع) خوارزمی، مکتبه المفید، قم، ج۱، ص۱۴۶٫



ادامه مطلب...
ارسال توسط سجاد
آخرین مطالب

صفحه قبل 1 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پخش زنده حرمين
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 9
بازدید ماه : 52
بازدید کل : 67792
تعداد مطالب : 35
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1